Πώς η S.T. Dupont έγινε το κορυφαίο brand των αναπτήρων

Πώς η S.TDupont έγινε το κορυφαίο brand των αναπτήρων.

Όταν μιλάμε για luxury αναπτήρες, το πρώτο όνομα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η S.T. Dupont. Έχει καθιερωθεί πια σαν ένα υψηλής ποιότητας brand που κατασκευάζει αναπτήρες μοναδικής αισθητικής και διαχρονικού στυλ. Πώς έφτασε, όμως, να κατέχει μια τόσο σημαντική θέση στην αγορά των luxury products;

Η ιστορία της ξεκινάει από το Παρίσι το 1872! Ο ιδρυτής της S.T. Dupont ηταν ο Simon Tissot-Dupont και η εταιρεία του ήταν ταξιδιωτική. Η αγάπη του, όμως, για την ομορφιά, την κομψότητα και την αισθητική ήταν τόσο μεγάλη που καθόρισαν την πορεία του. Ο Simon Tissot-Dupont υπήρξε φωτογράφος του Ναπολέοντα Γ’ γι’αυτό και γρήγορα έμαθε τα πάντα γύρω από την παριζιάνικη μόδα. Ξεκίνησε, λοιπόν, να δημιουργεί θήκες και τσάντες εξαιρετικής αισθητικής και να συνεργάζεται με πλούσιους επιχειρηματίες.

Οι γιοι του Simon Tissot-Dupont συνέχισαν το έργο του πατέρα τους μετά τον θάνατο του και έτσι το brand έφτασε στην Νέα Υόρκη, στο Cartier Boutique της Fifth Avenue. Από την δεκαετία του 1940 ανοίγει, όμως, ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ιστορία της S.T. Dupont. Η παραγωγή αναπτήρων γίνεται το επόμενο βήμα της και οι χρυσοί αναπτήρες η μεγάλη της επιτυχία! Γίνεται παγκοσμίως διάσημη για τα premium προϊόντα της και κατακτά ολόκληρη την αγορά!

Πολλοί ήταν οι θρυλικοί καλλιτέχνες που αγκάλιασαν την καινοτομία και την αισθητική της S.T Dupont! Η Audrey Hepburn και ο Pablo Picasso ήταν μόνο μερικοί από εκείνους που αγάπησαν την ιδιαίτερη ταυτότητα και την ποιότητα των αναπτήρων της. Εκτός από τον καλλιτεχνικό κόσμο, όμως, κέρδισε και την πολιτική σκηνή. Μετά από παρότρυνση της Jackie Kennedy, το δημοφιλές brand ξεκίνησε και την παραγωγή στυλό υψηλής ποιότητας. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό το γεγονός που συνδέει το brand με τον πολιτικό κόσμο. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton επέλεξε την S.T. Dupont για το επίσημο δώρο με το οποίο θα τιμούσαν τον Βασιλικό Γάμο της Αγγλίας!

Από τότε μέχρι σήμερα, η S.T. Dupont παραμένει πιστή στις αξίες της και συνεχίζει να έχει την ίδια απήχηση. Τα προϊόντα της εγγυώνται μέχρι και σήμερα αξιοπιστία, elegance και διαχρονικότητα! Ανακαλύψτε τους αναπτήρες της S.T. Dupont στο oroeora.gr!