Πόσο θα κοστίσει το δαχτυλίδι αρραβώνων σας?

Πόσο θα κοστίσει το δαχτυλίδι αρραβώνων;

Ήρθε η στιγμή του αρραβώνα; Μια τόσο ευτυχισμένη στιγμή σίγουρα απαιτεί την τέλεια επιλογή. Εντυπωσιακοί πολύτιμοι λίθοι, εκπληκτικά σχέδια, εξαιρετική ποιότητα, όλα είναι σημαντικά για το δαχτυλίδι που συμβολίζει την αληθινή αγάπη. Υπάρχει, όμως, ένας ακόμη παράγοντας που θα πρέπει να λάβετε υπόψη: το budget! Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για την αξία των πολύτιμων λίθων, θα το βρείτε παρακάτω!

Το διαμάντι θεωρείται ο βασιλιάς των πολύτιμων λίθων! Εντυπωσιακό και ανθεκτικό αποτελεί την πιο αγαπημένη επιλογή των γυναικών. Είναι τόσο λαμπερό και διαχρονικό που κάθε γυναίκα ανυπομονεί να το φορέσει στο χέρι της. Κάτι τόσο μοναδικό, όμως, είναι και ακριβό! Από όλους τους πολύτιμους λίθους που θα βρείτε στην αγορά είναι σίγουρα στο top 3 των λίθων με το υψηλότερο κόστος. Για μια γυναίκα, όμως, που  λατρεύει το κλασικό και παραδοσιακό στυλ, είναι η ιδανική επιλογή!

Υπάρχει, όμως, κι άλλη επιλογή εκτός από το διαμάντι! Το σμαράγδι είναι εξίσου εντυπωσιακό και αστραφτερό. Οι γυναίκες που ψάχνουν κάτι διαφορετικό σίγουρα θα το λατρέψουν. Το πλούσιο πράσινο χρώμα του μαγεύει πάντα το βλέμμα και δίνει ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ στο γυναικείο look. Είναι luxury, όπως τα διαμάντια, αλλά σίγουρα αποτελούν μια πιο οικονομική λύση.

Μία ακόμη πέτρα που βλέπουμε συχνά στα δαχτυλίδια αρραβώνων είναι το ζαφείρι! Μπλε, ροζ, μωβ, πράσινο ή λευκό, το ζαφείρι αποτελεί την τρίτη σκληρότερη πέτρα στην κλίμακα Mohs! Κυμαίνεται περίπου στο ένα τρίτο της τιμής του διαμαντιού, οπότε σαφώς είναι μια επιλογή πολύ πιο οικονομική. Παρόλο, όμως, που ένα λευκό ζαφείρι δεν μπορεί να λάμψει όπως ένα διαμάντι, αν το κόψιμο του είναι σωστό μπορεί να δείχνει στο χέρι σας το ίδιο όμορφο και εντυπωσιακό! Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται και από τον αρραβώνα της Kate Middleton! Το χέρι της είναι στολισμένο με ένα εκπληκτικό μπλε ζαφείρι που πραγματικά έκλεψε όλες τις εντυπώσεις!

Τέλος, μία πέτρα που συνηθίζουμε να θαυμάζουμε στα δαχτυλίδια αρραβώνων είναι το ρουμπίνι. Το βαθύ κόκκινο χρώμα του συμβολίζει το πάθος και την δύναμη της αγάπης γι’ αυτό και το λατρεύουν οι γυναίκες!  Μια πέτρα ρουμπινιού πρωταγωνιστεί άλλωστε και στο δαχτυλίδι αρραβώνων της Τζέσικα Σίμπσον! Οικονομικό, πανέμορφο, ιδανικό για γυναίκες που τολμούν εκκεντρικά styles!

Μην συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από το ιδανικό για εσάς! Ανακαλύψτε στο oroeora.gr μια τεράστια ποικιλία από μονόπετρα και κάντε δικό σας το καλύτερο!