Αυτό είναι το νέο Memphis της Tissot

Tissot  Heritage Memphis

Throwback to a pop of culture phenomenon! Αυτό είναι το νέο Memphis της Tissot! Για  να γιορτάσει την 40η επέτειο από την ίδρυση του Memphis Group, η Tissot έβγαλε μια εκ νέου απεικόνιση του αρχικού μοντέλου Memphis που κατέκτησε την αγορά το 1988! Ο Όμιλος Memphis δημιούργησε έπιπλα, μεταλλικά αντικείμενα και κεραμικά με κορυφαίο πολύχρωμο και αφηρημένο στυλ. Η επιρροή του ήταν καθοριστική στην χρήση των χρωμάτων και των γεωμετρικών σχημάτων την δεκαετία του 90, κάτι που αποτυπώθηκε και στο ρολόι της Tissot.

Εμπνευσμένη από τον Ιταλό αρχιτέκτονα και σχεδιαστή Ettore Sottsass, η νέα Tissot Heritage Memphis Limited Edition είναι μια σειρά με φωτεινά και τολμηρά ρολόγια εκκεντρικού στυλ σε δύο διαφορετικά μεγέθη (34mm – γυναικεία και 41mm – αντρικά). Κάθε ρολόι συνοδεύεται από ένα μαύρο οικολογικό λουράκι και από ένα δεύτερο σε έντονο χρώμα ώστε να κάνει αντίθεση με το καντράν του. Με αυτό τον τρόπο η Tissot, τιμά την επιρροή του Memphis Group, που περιελάμβανε πάντα έντονα χρώματα στις δημιουργίες του.

Με την κίνηση του χαλαζία Swiss PreciDrive, τα Memphis LEs εντυπωσιάζουν με τα μοναδικά γεωμετρικά μοτίβα του καντράν τους. Πραγματικά πρόκειται για μια μοναδική εικαστική δημιουργία υψηλής αισθητικής που όχι μόνο άφησε εποχή αλλά εξακολουθεί μέχρι σήμερα να αποτελεί ένα άψογο δείγμα αισθητικής στην ιστορία της ωρολογοποιίας. Τα γυναικεία ρολόγια της σειράς περιλαμβάνουν μόλις 1.700 μοντέλα ενώ τα αντρικά 2.500. Συνεπώς μιλάμε για μια εκλεκτή σειρά που ελάχιστοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα μοντέλο της!

Η Tissot πάντα έβαζε τον πήχη ψηλά και δημιουργούσε ρολόγια που η ποιότητα και η διαχρονικότητα τους μένουν ακέραιες στον χρόνο. Με την Tissot Heritage Memphis Limited Edition ξαναφέρνει στην σύγχρονη καθημερινότητα ένα μοναδικό ρολόι από το παρελθόν που παραμένει icon. Ανακαλύψτε την νέα limited edition συλλογή της Tissot, μόνο στο oroeora.gr!